Saturday, May 16, 2009

JProm

A kep a tema miatt van. :) 1920-as evek/Great Gatsby (enyhen elegansabb mint a mi "I'm on a boat" temank :D:D:D) Amugy a tema csak a diszletben jelent meg (mindenhol gyongysorok, kemenykalapok, es hosszu fekete-feher cigik) plusz nehany lany 20'as evek beli ruhat vett fel. De akkor itt be is zarul a kor.

Komolyan mondom, nemhittem volna hogy ekkora fun lesz ez a party. Most komolyan...a tarsasag legnagyobb resze 16-17 eves, raadasul elemtolnak egy halom gyerekpezsgot es a puncsszokokutbol malnaszorp folyik...ehhh. DE amugy naaggggyon jol ereztem magam! Rengeteg vegzos volt, es a juniorok nem is annyival kisebbek. Errol most nemtudok tul sokat irni, mivel a nagy resz tanccal telt, azon meg most mit reszletezzek... :/ Orommel jelentem viszont, hogy a paparazzi a mi nyakunkon logott egesz vegig, szoval lesz egy rakat kep parents neten. :) Onnan pedig ide at fognak kerulni, csak a tisztelt olvasok kedveert ;)

NA tuztem, holnap McPhee brunch az egyik bnom hazaban szoval normalis idoben kell kelni. Najo nem. :D Esssssssss juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!! Nala van A Ruham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es azt mondta olyan gyonyoru h ott sikitozott amikor kinyitotta a csomagot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szoval holnap ruhaproba!!!! (folosleges kulon kepeket kerni kommentben, kerlek NE tegyetek. magamtol is toltok majd fel ;) )


before --------------> after :D

U.I.: Ugye hogy a Scatman nagy resze ugy hangzik, hogy "TIII VAGYTOK PARASZTOK"?????
Valasz: IGEN.
:D

2 comments:

Erika Antal said...

Jóól van értem a célzást! Megyek és addig is, amíg lesznek képek ránctalanítok egyet.

eniko said...

nemingedneveddmagadra :)