Tuesday, May 19, 2009

Az ejszaka amikor Lville '09 tortenelmet irt

"only at lawrenceville could the seniors pull that off :) made my week."

"--- made my lifeee"

"Seniors 1-0 Lawrenceville."

"best prank ever..."

" i think we win."
"Nothing but respect for the seniors. Best prank ever"

"Class of '09: LEGENDARY"

"legendary. SENIORS 09

"Max Routh is a Lawrenceville Legend"


Es ez csak nehany reakcio volt a sok kozul....A hatas szavakkal megfogalmazhatatlan...Az elokeszuletek es a kivetelezes az osszes erenyt tukrozte amit az iskola kepvisel: vezetoi tehetseg, csapatszellem, kreativitas, kemeny munka, etc... Az iskola brozzurajaban lenne a helye... ;) De mirol is van szo...?


SENIOR PRANK '09

Tortenelmi hatter es magyarazat: A 'senior prank' magyarul annyit tesz, hogy 'vegzos csiny' es ebben az orszagban majdnem minden kozepiskolaban eljatszak ev vegen a 4.esek. A lenyege a dolognak, hogy valami elmes marhasagot csinal a vegzos osztaly ami halal vicces a diakok/ tanarok/ mindenki szamara, ugy is mondhatjuk, hogy az "osztaly nyoma az iskolan". Mint a fenti idezetekbol sejteni lehet, a mi senior csinyunk az elmult kb 50 ev legnagyobb dobasa volt, es valoszinuleg nem tudjak utanunk csinalni meg evtizedekig. :D
ESZ-ME-LET-LEN. LEGENDAS.

A TERV: Egy un. 'csinybizottsag' mar honapok ota tervezte az egeszet, az osztaly tobbi resze (kb 240 gyerek a 250bol :D) kb 2 hete lett beavatva a LEGNAGYOBB TITOKTARTAS fejeben. A terv a kovetkezo: atvaltoztatni az iskola kulonbozo epuleteit...
  • Tori epulet: Istallo/Farm
  • Scinece epulet: Strand
  • Nyelv/Vallas epulet: Esoerdo
  • Irodalom epulet: Sztriptizbar (ohh..igen ez egy kulon sztori...)
  • Admissions epulet: Szemettelep
De ne gondoljatok, hogy csak szimpla kicsi valtoztatasok voltak betervezve...a-a. HATALMAS kaliberu munkalatok, es a felismerhetetlensegig torzitott akademiai epuletek... :D
A tervezes honapokba telt a bizottsagnak, hetekbe mindenki masnak, es tobb mint 7000 dollarba az osztalynak (hat igen, amikor ezt meghallottak a tanarok total kiakadtak..de figy a mi penzunk, mi szereztuk, es tudjuk, hogy eheznek afrikaban, de ugy dontottuk, hogy masra koltjuk...) Titkos talalkozok a konyvtarban (a konyvtarosok egyszer kemkedni probaltak...mikor megtudtak hogy az osztalyelnokunk terve az, hogy MINDEN EGYES VEGZOS (cirka 250) kivesz 5 konyvet es UGYAN AZON A NAPON VISZI VISSZA ujragondoltak ezt a kemkedosdit...looool :D), a kukoricafoldon, a to melletti kis szigeten es egyeb erdekes helyeken; kor sms-ek, bennfentes sugdolozasok mentek vagy 2 hete. Nagyon poen volt.

Az Elokeszuletek: (nehany sztori)
  1. Legjobb, amikor a csiny elotti este felhivtak az egyik csajt, hogy "hej, figy itt vagyunk TJ's mogott 25 csirkevel, 10 nyullal, 2 kacsaval, es 2 tengerimalaccal...mi a szart csinaljunk veluk???" :D A lany egy farmhazban lakik 10 percre a sulitol...oda lettek elszallasolva a baromfik egy estere.
  2. Osszessegeben szamos tonna homokot, foldet, szalmat, tragyat; a fent emlitett allatokat, plusz tucskoket, bogarakat, madarakat, 500 aranyhalat, 2 homart, 1 pitont (IGAZIT!!!!), es egy 140 kilos tehenet, es rennngeteg kiegeszito lett beszerezve. (tobbnyire new york kinai negyedbol)
  3. Masodpercre pontosan tudtuk mennyi idonk van nyitogatni az ajtokat, hogy ne szolaljon meg a riaszto, percre pontosan tudtuk mikor koroz a biztonsagi szolgalat, es volt cb radionk, hogy szukseg eseten szorakozhassunk a biztonsagiak csatornajaval es eltereljuk oket.
  4. Nehanyan bent aludtak az epuletekben, hogy bentrol ki tudjak nyitni az ajtokat; a nappali diakok pedig bentlakasos gyerekek szobajabal bujkaltak amig a tanarok elmentek aludni...
  5. Legjob sztori #2... Csiny elotti ejszaka 7 orakor korsms: "Sracok, megszokott a tehen. Surgosen kene 400-800 dollar hogy bereljunk egy masikat." :D:D:D:D:D:D A replacement tehen 450 kilo lett... :D:D:D:D:D
Majd veeegre eljott A Csiny Ejszakaja.

A Csiny:

Vasarnap mindenki teljesen be volt sozva, hogy csinaljuk maaaar. Szabalyok a kovetkezok:

  • SOTET ruhazat
  • Szobat bezarni, ugynehezebb eszrevenni, hogy kiszoktunk ejszaka
  • Ha a security jon elbujni...ha eszrevesznek elmagyarazni nekik, hogy mit csinalunk, es rendben lesznek vele...DE TILOS emliteni, hogy elo allatokkal is dolgozunk!!!!
  • A LEGNAGYOBB csondben, professzionalisan vegezni a feladatot!
A suli melletti etteremben teljesen lefogyott a RedBull/Coke, es egyeb caffeinated ital raktar... :D Minden egyes vegzos hajnali 2:30ig partyzott a hazaban. Halali volt. Majd eljott a 2:30. Szoba bezar, kommandos ruha, kiszokes az ablakon. whooooaaaaaa. :D Es elkezdodott. (ja igen, az elso 2 percben elhagytam az EGYETLEN szobakulcsomat a fuben valahol...looser.)

Az Istallo
En eloszor az istallot csinaltam. Tragya behordas...funfunfun. Aztan szenabehordas...majd leszakad a hatam es a karom igy 2 nappal a dolog utan...Es megszolalt a riaszto...FUUUCK. EEES sikerult elbujnunk a sekuritisok elol...koszonhetoen a kommanos rucinak ;). Ok amikor minden be volt hordva az epuletbe, szet kellett szorni a cuccokat. Tragya, szalma, krumpli, tojasok, repa, itatok, etetok az allatoknak. Ewwww azt a szagot ami ott volt...Vegul jottek a dogok. Jaaaaj mekkora poen volt ott visongtak a kis rohadekok. :D es ugy kellett vigyazni h ne lepjunk ra gyogyos csirkekre a sotetben... :D Vegul bevezettek a tehenet, es ezzel meg is voltunk. PROFESSZIONALIS SZERVEZSVOLT, minden kalap le. Aztan mentunk segiteni az esoerdonel, ami enyhen bonyolultabb volt...Egy teherautonyi foldet belapatolni az epuletbe...omg.



Az Esoerdo
Mire odaertunk mar olyan latvany fogadott, hogy majdnem dobtam egy hatast...10 meteres fak (NEM VICCELEK!) alltak vegig a falak menten az aulaban, bambuszrudak keresztbe, gallyak, fold, es levelek mindenhol. De kellett plusz fa szoval atkommendoztunk :D az erdobe tobb faert...Na itt volt az a pont, ahol a biztonsagiak konyortelenul elkaptak minket...Hiaba rohantunk, hasaltunk a bokorba...volt elemlampajuk. Szivas. De amugy meg mar egy ideje kiszurtak, hogy egy teherauto tele folddel parkol az epulet elott es emberek lapatoljak zsakokba a tartalmat majd cipelik befele....:D Viszont tudjak, hogy ez a csiny minden evben megtortenik..nincs nagyon mit tenni ellene. Es ha hivjak az adminisztraciot akkor -elore is bocsi- rohadt kocsogok. Nem teszik. Szoval folytattuk a munkat.
Gallyszedes utan csatlakoztam a foldbecipelok nemtulnepes taborahoz (o, vajh miert nem nepes...LESZAKAD A KAROM)...es foldet ramoltam az epuletbe egy lannyal vagy 1 oran keresztul. Na akkor itt emlitem, hogy ez mekkora csapatepites...Ezzel a csajjal SOHA nem beszeltem elotte, best buddies lettunk igy az uccso 2 hetre. :D De ez igy volt sok mas emberrel is. Mindenki mindenkinek segitett, mindenki mindenkivel haver volt. Eszmeletlen. Legjobb este ever. :D
Hihetetlen amugy, ott szaguldoztak a fejunk folott a madarak reggel, a kigyo tekergett a szobron...egeszen addig amig fel nem szivodott...Komolyan. Ilyet szol egyszer az esoerdos forendezo gyerek: "Szentszar...hova lett a piton??? 1 oraja meg ide raktam le." :D:D:D haha, azt a hisztit ami ezt kovette. :D Amugy a kigyo meglett, es amugy sem volt veszelyes. :D



A Strand
Amikor tobbe-kevesbe kesz voltunk, atsetaltunk megnezni a tobbi helyszint. A strandon massziv reteg homok, medencek, csonakok, es egy csomo poen cucc.


A Szemettelep
Ehh igen, szetszakadtam a rohogestol...Az irodakban minden WC papirral betekerve, ToiToi az epulet kozepen (valaki bele is pisilt...ehhh no comment), es legkedvencebb "dean of students" no irodaja egy HATTTALMAS KAOSZ, minden fejjel lefele. lol.
(a toitoi kesobb kikerult a fure :D)

A Sztriptizbar
Errol csak kepeim vannak. Ez volt az egyetlen helyszin, amit meg az iskola felkelese elott leszedtek. Ugyanis durva volt, es tiszteletlen. Es ezzel egyet ert a legtobb vegzos is...Miert csinaltuk? Nem a mi otletunk volt...Az egyik lany haz minden evben kulon csinnyel keszul...Iden ezt valasztottak. Megmondtam mar korabban is...itt is vannak p**ak...bocsi.



A Reakciok
:


  1. Az adminisztracios emberkek (foemberek) felkeltek kb 4:30 korul. Es NAGGGYON MERGESEK VOLTAK :D kb 5 percig... Aztan meglattak a zsenialitast a dolog mogott. :D Vegigjarkaltak a helyszineken, elismertek, hogy nagggyon professzionalis munkat vegeztunk, es hogy eselyuk sincs ezt mindet feltakarita igy cirka 3 ora alatt. ja es mellesleg: "1. nemnagyon izgat hogy egesz ejjel nem aludtatok, orara menni kell. 2. reggel 8-ra kerjuk a takaritasi tervet. 3. azert jok voltatok, no."
  2. Latni az iskolat amikor szembesulnek a helyszinekkel....MEGERTE. teljes mertekben megerte. Azok a fejek....aaaaaaah, nosztalgia. Nem hittek el. Sms-ek, mindenki a telon volt, fotoztak, visitoztak, meg a tanarok is emileket kuldtek egymasnak kepekkel csatolva hogy "Tehen a tortenelem aulaban??????". Naggggyon hatalmas poen volt. :D
  3. A vegzosok folyamatosan elaludtak oran. :D Komolyan. halal vicc volt. Nekem special 1 oram volt megtartva, a tobbin feladta a tanar. Esely sem volt, hogy igy tanitsanak. :D
Najo tuztem, mert meg mindig szenvedem a koros faradsag mellekhatasait, es holnap be kell hoznom a francia szobeli vizsgamat. Az irasbelivel egyutt.

De komolyan mondom, MINDENKI elismerte, hogy ez volt a tortenelem egyik LEGNAGYOBB SENIOR PRANK-je.
LEGENDARY '09


ps. A kepek csupan az esemenyek toredeket mutatjak, es a Szemetteleprol sajna nem talaltam..., majd ha van idom megteszem ami tolem telik.

6 comments:

Unknown said...

Komolyan, irigyellek ezekért az élményekért. Tiszta Harry Potter-fíling.
Az a baj, hogy nálunk csak azért nemjutnátok el a leb*szásig, mert nem nagyon lenne olyan diák, aki ezt megszervezi és levezényli. Illetve nem lenne másik 250, aki segít neki.
Hát gratula, ezt soha nem fogod elfelejteni. Előre sajnálom az unokáidat, hogy a hülye nagyanyjuk mindig a Lawrencewille-es élményeivel traktálja majd őket! :)
pusszmák!
M.

Unknown said...

Ja, azt biztos nem mesélte jóanyád, hogy tegnap megint az anyámnak, majd a nővéremnek nézték! :))))) (Bocs, Era, el kellett mondanom.)
Lássuk be: közel nem hasonlítasz úgy rá, mint én!
M.

Erika Antal said...

Anya irigy, de veled örül :D :D :D

Melindának pedig kijár egy "anyai" virtuális tockos. :))))

kisrumpf said...

Az év mondata: "Szentszar...hova lett a piton???"

Köszönöm!

petra said...

wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!
nagyoooon jóóóóóóóó leeet!!!!! az a tehén! (bár kicsit sajnáltam az állatokat, de bizti szépen visszakerültek. de mi lett az elveszett tehénnel????
am ha meg náálunk lenne ilyen..nos a megszervezéssel nem lenne gond, de a börtönben kötnénk ki..nha meg kicsapnának, az biztos.
szívesen ot lettem volna! :o)

Szuszi said...

Hát itt mindenki irigykedhet az tuti!:) Eszméletlen jó lehetett!Kellenek az ilyen élmények...de hát ennyire jók nem hiszem hogy itthon is tapasztalhatók:)
Gratulálok hozzá, mert így képekből és az elmeséltek alapján..iszonyat jó lehetett:)