Sunday, December 21, 2008

Gondolatok a L’ville suliszunetekrol


#1 They’re freakin’ me out! – Kikeszitenek!
Ez sajna az elso gondolat ami felmerul bennem ha szunetrol van szo.
MIERT?
1.: Mert imadok a suliban lenni, es nem akarok huzamosabb idore eltavolodni.
2.: Imadok a barataimmal lenni, es toluk sem akarok tavol lenni.
3.: Soha nem tudom rogton h hova fogok menni/ mit fogok csinlani.

#2 They’d be sooo much better if we could all stay in the school. Without classes. – Annnyira sokkal kiralyabbak lennenek, ha mind a suliban maradhatnank. Tanitas nelkul.
MIERT?
Mert mint emlitettem total fun a barataiddal lenni. Ha pedig nincs tanitas much more relaxed az atmoszfera es tobb szabadidonk van. Ilyenek a vasarnapok, plusz neha a szombat delutanok ha nincs meccs. (ilyen mostanaban ritkan van) Egy dolog miatt nem mukodne ez a dolog, megpedig azert, mert -ahogy sok muvelt megfontolt felnott megallapitotta- “egy bentlakasos suliban el kell foglalni a jonepet, kulonben they get into trouble”. So true. :D Amugy meg igy is sikerul bajba jutniuk effelol senkinek ne legyen semmi ketsege. Mult heten pl egy szerencses gyerek major-t kapott (2 “major” utan kirugnak) mert fuvet talaltak a szobajaban. Hm, szivas, legkozelebb rakd mashova haver (people find places, don’t worry).
De attol meg hatalmas party lenne egy ilyen sulibanmarados szunet, ezzel kb mindenki egyet ert.

#3 Every time I have to pack I think about the “final packing”…and have a hard time trying not to cry. – Barmikor pakolom a dolgaimat az “utolso pakolasra gondolok”…es rohadt nehezen allom meg, hogy bogjek.
MIERT?
Kettot tippelhetsz. (hint: it’s NOT the 9o’clock check-in time that im gonna miss ;) )

#4 Crap I hate being bored…- Basszus utalok unatkozni.
Ok, szoval hogy jon a szunethez az unatkozas? Sztem ha figyelmesen olvastatok az elso 3 gondolatot a valasz eleg egyszeruen jon. Suli=fun, Break= no fun. However, its not necessarily true.
MIERT?
A szunet igenis lehet fun, csak 1: sokkal dragabb fun mint az iskolaban, 2: a szunet arra valo, hogy relaxalj, es a semmitteves egyeseknek relaxalas. Szoval minden szunet elott parazok, hogy mi az atyavilagot fogok csinalni???!!! Ugyanis ebben a freakin’ orszagban nem tudsz semmit csinalni ha nincs kocsid! SEMMI nincs seta-tavolsagban! Ergo dragabb eljutni az izgi helyekre. Viszont ami ezt a szunetet illeti eleg okosan szerveztuk ossze a programot, szoval jonak igerkezik.

Ja, es amugy ez az uccso szuni, amit nemigazan vartam…a tavaszi szunet akkkkkora kiralysag lesz!!!!!!!!!!!!! Alig varom!

Szoval all in all nincs tul sok bajom a szunetekkel, de sokkal jobban szeretek a suliban lenni a barataimmal, es a nevetsegesentulzsufolt napirendemmel, amit EGYALTALAN NEM BANOK.

4 comments:

Balage said...

A kocsikázás bizony nagyon igaz. Tömegközlekedés... hahahaha. Az egy vicc, ugyanis itt nincs :D
Van olyan 10.000 lakosú város a közvetlen közelemben, ahova még busz sem jár ! Én is csak azért tudok "gyakran" NYC-be menni, mert gyakorlatilag a vasútvonal mellett lakok, ami nem túl messzire véget is ér. Ha valaki elhagyja a nagy városok vonzáskörzetét, akkor kocsi nélkül halott.
Gondoltam, ezt nem árt, ha megosztom veletek :D

eniko said...

So true... :D Eleg frusztralo amugy. :@

Anonymous said...

dont get too high.have fun!ne csinalj anything i wouldnt do es jo breaket;) ja es hooray champs!proud of ya homegirl!keep it up

Anonymous said...

Mindenki olvassa a blogodat Csuri még mindig, de hogy ha nem írsz, vagy nem olyant, akkor nem írunk (írok ééén) kommentet.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy ott hogy telik a karácsonyozás. És veszel e ajándékokat, süt e vki sütit, meg ilyenek. Mi ma csináltunk emg mindent!! ergo: takarítás, sütés, díszítés:lakás és fa, vmit az egyéb dolgok beszerzése..és még enm csomagoltab be az ajándékokat, és hulla vagyok. De az ötleteket mondd el!! meg h mi lesz szilveszterkor!
amúgy gratu a kosárhoz ;) :)
pusz