Sunday, December 21, 2008

WT update (again)+Tourament

Sooo most tok nagy kedvem van blogot irni! :) Ugyanis az elmult napokban ismet elhanyagoltam melyen tisztelt olvasoimat (nem, igazabol magamat egy ev mulva mikor visszaolvasom), therefore olyan erzesem lett, hogy ok is elhanyagoltak engem. (ertsd.: serious decrease in the # of comments) Szoval most ujfent behozom a lemaradast esemenyugyileg, es ha marad idom meg talan egy roved elmelkedest is krealok az itteni szunetek mibenleterol es a szemelyes erzeseimrol veluk kapcsolatban.

A helyzet az, hogy az elmult ket es fel hetben (suliido between thanksgiving and winter break) az esemenyek meglehetosen hasonloak voltak. To specify kb ugyan azt csinaltam napi szinten mint amirol irtam is az elozo bejegyzesben 10 teljes napja > suli, kosar, buddies babies hang out, plus homework occasionally…


Random notes:

  • I love the green teas in TJ’s and the Brooklyn slice.
  • Hayk-kal megvertuk az ugyes gyereket es Pierce-t ping-pongban. Ez hatalmas teljesitmeny.
  • Egyik nap 25 fok volt ket napra ra esett a ho.
  • Az uccso este tok jo volt, I slept in Reynolds, es only a girls and boys bball team and the boys hockey team stayed on campus for Thursday night. Es persze hogy leontottem a farmeromat hot csokival in Fedora’s.


Bball tournament in Choate

Mint ahogy a ‘makes no sense random notes”ban emlitettem csutortokon csak 3 csapat maradt campuson, a tobbieknek elkezdodott a teli szunet. Mi Connecticutba mentunk karacsony tornara egy Choate Rosemary Hall nevezetu magansuliba, a fiuk Massachusetts-be, a hoki csapat a suliban maradt mert iden mi rendeztuk a hoki tornat. Tok jooooo volt, az egesz csapat egy hotelben aludt ahonnan minden egyes alkalommal negyed orat szenvedtunk h kijussunk a ho miatt. Amugy mindharom meccset nyertuk, szoval welcome the CHAMPS! :) (az elso meccsen 8 pontot dobtam, jesssz) Majd toltok fel fotokat kesobb. A fiuk sajna kikaptak 2 meccsen a harmadikat meg toroltek az idojaras miatt, de attol meg ugyan ugy szeretjuk oket (foleg az eeeedi kepeslap miatt amit a “for some special people” girls bball team-nek adtak karacsonyra), es tudjuk h ok a legjobbak a ligaban. Obvious.

Tegnap 1 kor ertunk vissza a suliba, es utana csodalatos modon egyszer sem eltevedve, ketszer atszallva local train service-el megerkeztem New Castle-be. Ismet. :) Ja azt meg kell h jegyezzem, hogy imadok kosarlabdaval utazni, mert vagy 5 ember kerdezte meg halal izgatottan h a TV-ben jatszom-e. :D

Szoval a 2esfel hetes teli szunet elkezdodott. Nem akarok elore leloni semmi poent, de van nehany cool tervunk h mit fogunk csinalni. Meglassuk, majd irok surubben szunetben, mert van idom. Szoval tessek visszaszokni a bloglatogatasra! Ja, es akkor a ropke jegyzet az erzeseimrol az itteni suliszunetekkel kapcsolatban… (new post)

No comments: