Thursday, December 11, 2008

Winter term update (vegre)

Eeees the time has come! Itt es most fel nem allok addig amig tisztessegesen be nem szamolok az elmult idoszak emlitesre melto esemenyeirol.

#1 Uj kurzusaim vannak
a.) Foundations of the Theatre (muszaj legalabb egy arts creditet osszeszedni es ez tunt a legvaloszinubbnek tekintve hogy nalam benabb ember nincs a vilagon festeszetben, rajzolasban, keramiaban es egyeb muveszi elfoglaltsagokban.)
Amugy a kurzus olyan mint egy szinjatszoszakkor, mindenfelet jatszunk, szindarabokat olvasunk, megtanulunk 1-2 "fundamental theater expression"-t estebe. Eleg fun a dolog, de ha valaszthatnek elhihetitek hogy hagynam a fenebe az arts creditet es felvennek valami mast.
b.) International Short Fiction hahaha best class ever, de foleg a csoporttarsaim miatt. :D Fogalmam sem volt milyen irodalom kurzust valasszak telre, szoval megegyeztunk 4-en 5-en, h ugyanazt az orat vesszuk. Szoval basically mindenkit ismerek az osztalyban, tokjo. :) A tanar aranyos csak van ez a kocsog maniaja, hogy ugy ellenorzi h elolvastuk-e az anyagot, hogy atomhulye quizzie-ket irat velunk olyan kerdesekkel kb h "a 2.lap 13. soraban mi a 4. szo?" Nem viccelek. Frankon rakerdez olyanokra, hogy a jobb vagy a bal kezevel integetett a csaj a kapuban.
A tobbi 3 kurzusom egesz eves, es hattttttalmas oromomre megint megkaptam az oszi matektanaromat! Jesssz.

#2 BASKETBALL
Total kosarbuzi lettem. :D frankon.
Minden nap 2 oras edzesunk van plusz hetente legalabb 2* fel oras erosites before or after practice. Ja es ezen a heten 3 meccsunk volt/lesz. (1 volt tegnap plusz holnap 1 es szombaton 1) De nagggyon kiraly. Persze sosincs nagyon kedvem lecket irni edzes utan, de legalabb marhara elvezem az egeszet. ES MEGTANULOK KOSARAZNI! Es futni...multkor 16 keresztbesprintet kellett csinalnunk 1 perc alatt. elszakadt a cipom a sok iranyvaltastol. DE csak 3 mp-vel kestem le az idot.
Ja eeeees igeeen! RED AND WHITE NIGHT!!!!!!! (olvassatok el, nem magyarazok el mindent reszletesen) Tegnap elott csinaltam egy gyors bejegyzest ami kbra osszefoglalja a dolgot, de azert meselek is.
Szoval diohejban: a R&W night arra valo, hogy hivatalosan bemutassak a fiu es lany varsity kosarcsapat tagjait, plusz noveljuk a school spirit-et. prep rally if you will. Mint ahogy a videon is latjatok eloszor elenekeltek a himnuszt, utana egyesevel bemutattak a fiukat (nehanyan csinaltak valami vicceset), aztan a sracok szorakoztattak egy picit a nepet, utana bemutattak minket. juhuuu! Akkkkora kiraly volt, bemondtak a nevunket, szamot, magassagot, evfolyamot, hogy hol lakunk, a fiuk tunnelt tartottak a kezukkel (kepek) mi pedig atfutottunk, high five stb, sooooooo much fun!
Utana mindenfele jatekok voltak (video -elozo bejegyzes-, kepek), plusz egymas ellen jatszottak, dunk contests (zsakolas), nagyon szupi volt. :)
Es lattatok volna mi volt tegnap a meccsen!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAA az egggesz suli ott volt, uszogatyaban, pirosra, feketere festve, GO BIG RED feliratokkal, dobokkal, es akkkora hangzavar volt, nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon szupi volt. Es nyertek a fiuuuuk! Jo hat amugy is mit vartunk a Hill-tol...Eeeeees este meg a TV-ben is leadtak a meccs osszefoglalojat! Mondtam h a liga amiben jatszunk tok komoly. Persze a boys resze sokkal komolyabb mint a mienk.

Nagyjabol igy telnek a napjaim mostanaban. soksoksoksok kosar, plusz "haverok, buli, fanta" ahogy Anya mondana. Plusz relative kevesebb tanulas -ezt a 2.5 hetet teli szunet elott meg a tanarok sem igazan veszik komolyan, bar jovo heten lesz nehany tesztunk-.

Most megyek megprobalok feltolteni egy uj albumot csak kosarkepekkel, nemtom mennyi idobe telik, ha sokba lehet h csak holnapra lesz kesz.

pussssz :*
!!!!HaPpY BdAy HaYk!!!!

1 comment:

Erika said...

Tényleg Csibe, ezt tanusíthatom, erre a kézügyesség dologra nem sok időt fordítottunk apáddal annakidején, na de a többire....:)))