Monday, March 16, 2009

Part III - Highlights of Conchal

Arra az elhatarozasra jutottam, hogy lehetetlen visszaemlekezni minden egyes napra kulon-kulon szoval csak a fobb sztorikat emelnem ki.
(amugy "Conchal" a hotel roviditett neve ahol voltunk...ami azt illeti Wilhelm es az Apukaja (mindketten) eleg komoly reszvenyesei a hotelnek, ebbol kifolyolag a kb double VIP vendegek voltunk...ezt most nem fogom reszletezni...huh...de hihetetlen volt)
Az esetek nagy reszeben aludtunk, napoztunk , viziropiztunk es vizikosaraztunk, beszelgettunk Lauraval, amig a fiuk elvoltak a sajat spanyolul beszelo dolgaikkal es a budos hagymas csipszukkel fokhagymas dippel, neha TVztunk, szorakoztunk a jakkuzzival (szoba resze)-ertsd: telenyomtuk habbal amit aztan szetfujt a szel a 3. emeletrol a royal service egesz teruletere lol :D, tarsasoztunk -foleg monopolyt, de Wilhelm olyan csunyan elvert mindenkit hogy aztan soha tobbet nem jatszottunk vele...(egyszer abba kellett hagyni a jatekot mert Wilhelmnek tobb penze volt mint a banknak. :D -ok ez nem most volt, O meselte :D), stbstbstb. Nehany hiperfun esemenyt azert kiemelnek:

GULF
Hahahaha ok na ezt latnotok kellett volna!!!!!!!!! :D Amit mi ott benaztunk Lauraval...geeee... De marha jol szorakoztunk. Foleg amikor a golfkocsivezetesre kerult a sor :D (ok, aki elmondja az assist-nak h golfkocsit vezettem arra nagggggyon merges leszek!!!! ugyans alairtuk szerzodesben h NEM VEZETHETUNK SEMMILYEN JARMUVET including -quote- "gulf cars"..so shutup...pleeeease)
Eloszor is fel kellett fognom h a golfkocsi NEM dodzsem...ez volt a legnehezebb resz. Nem is sikerult asszem ugyanis a legelso adando alkalommal beleszaguldottam egy arokba :D lol. DE nem is ez volt a legpoenabb resz...hanem ezutan a fiuk megmondtak Lauranak h "forditsa el a kormanyt ("wheel" ami KEREK-et is jelent :D)" hogy ki tudjunk jonni az arokbol. Erre micsinal a dragaegyetlenokosleany aki mellesleg potencialis harvard undergrad????? Lehajol es elkezdi rangatni a kocsikereket....................nocomment :D...sirtunk vagy 5 percig a rohogestol. Aztan miutan padlofekkel (vagy nemtom ezt hogy mondjuk jobban) befaroltam egy fa elott megtiltottak h a jovoben golfkocsit vezessek. :D

CANOPY + kigyohaz..... (APA ha eddig nem olvastad a blogom NE most kezd el! En szoltam...)
Eloszor is nezzetek meg a kepet...igy nem kell 20 oldalon keresztul magyaraznom h mi az. Az elejen kicsit be voltam tojva, de tokjoooo volt!!! Egyszer ketszer majdnem nekimentem a fanak,de gyorsan megallitottak. Nem is ez a lenyeg, errol nem lehet meselni igazan.
Viszont a kigyohazrol szivesen irok 1-2 sort....omg.... Kezdjuk ott h az elso 2 percben nezegettem azt a dogot, es meg el is hataroztam magamban h "hm ezek a kigyok nem is oan veszesek. itt nezek a szemebe, semmit nem csinal, aztan ha fele mozdulok beszarik. mit kel tole felni...?". Ahhhhha, egy lepes hatra ES RADTAMAD A ROHADEK!!!!! Persze csak uvegen keresztul de majdnem infarktust kaptam. Es ezt eljatszotta meg vagy 3*!!!!! Aztan ott volt az az oooorias, amit kesobb ugydontottek h kiveszik a terrariumbol, hadd simogassuk meg...ahhha szar akarja megsimogatni! Szoval Wihelm es en jo gyorsan es jooo messzire eltavolodtunk...Laura persze elkezdte simogatni a kis csizmaalapanyagot...FUJJJ. Najo vegul en is hozzanyultam DE csak egy ujjal, es egy mp-re mert sztem tokundi volt. Vicces, Wilhelm utana nem volt hajlando kozel menni Laurahoz, merthogy "megfogta az ordogot" lol :D.

Tortent meg 1-2 vicces dolog (pl 2en is nekimentunk az uvegajtonak :D:D:D de basszus olyan tiszta volt... :D), lattunk naggggyon sok erdekesseget (pl majmok es egyeb izek ossze vissza szaladgalnak szabadon, ja es egyszer megyunk a golfpalyan es kimaszik elenk valami..."ez meg mi?" "aaa nyugi csak egy iguana" "waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"), ja es foldrenges is volt (haha, nyugi nem ereztuk, mert tul messze volt), viszont mindentmindent nem lehet leirni. :) Ez nagyjabol osszefoglalja a dolgot, akit meg erdekel jarjon utana...neeeeem, annak otthon meselek ha akarja ;)

4 comments:

Erika Antal said...

Kislányom! Eddig nem értettem miért nem akarsz autót vezetni. Innetől támogatom az öteletet, hogy inkább sofőröd legyen :))).

Erika Antal said...

Komment II:
Úgy tűnik, apádat nem viszük CR-ra ha valaha lehetőségünk lenne rá. Ennyi csúszmász között csak teher lenne a nyakunkon (szószerint)

Komment III:
Anyai szívem repes, hogy ilyen élményben volt részed, ha a gazdasági válság miatt híd alá kerülnénk, már nem csak nekünk, neked is lesz mire emlékezned :))).

Erika Antal said...

Felolvastam apáéknak a bejegyzést, olvasni is lusták :( ), nagy sikere volt. Azt azért elmondom, hogy vigasztalódj, nem estél túl messze a fádtól. Kb. fél napja azon gondolkozom, hogy milyen sport a viziropi? Valami vékony bottal játsszák vagy mi? Aztán így estefelé leesett a tantusz, hogy oda kéne két pont az o-ra... jaj ez az ékezet nélküliség totál hülyét csinál néha belőlem.

Anonymous said...

Szió..bocsi a levéllel várnod kell, emrt beteg vagyok, és most semmi erőm sincs, de rájöttem h ezt még nem is láttad..

http://www.youtube.com/watch?v=e315ibg_VZw

pusz