Friday, August 15, 2008

Goodbye...! ;)


Ollé, be van pakolva! :D
Végülis nem is volt olyan veszélyes a lista, és simán pakolhatnék még cuccokat, mert nincs is tele a táska. Mondjuk ez egy részről szívás, el lehet képzelni milyen arcot vágtam, amikor milliméterre pontosan beraktam mindent a bőröndbe, becsuktuk, és az eslő felemelésnél az a hang....csrcscsrzzzzcsrttzzscsr...és MINDEN össze-vissza dőlt, tört stb. Igazából rettegek, hogy milyen állapotban kapom meg a cuccaimat Bostonban... De sajnos muszáj ekkora bőrönd, mert visszafelé biztos tele lesz. (I LOVE NYC pólókkal, Fanni :P)

Összességében egyébként sikerült a legtöbb dolgot kipipálni a ToDo list-en. Elolvastam a kötelezőket (és csodák-csodájára emlékszem is miről szóltak), kitöltöttünk minden szerencsétlen Medical Form-ot, és papírt, vettünk ajándékokat (rennnngeteget! csokikat, meg furcsán kinéző szuveníreket többnyire, full list Anya blogjában), stb.
Sőt már el is köszöntem majdnem mindenkitől. :):(

Köszi nagyonnagyonnagyon MINDENT és vigyázzatok magatokra!!!!




...ééés akkor a menetrend a következő pár napra, mert most egy ideig nem fogok tudni még írni:
  • Holnap 13:15-kor megy a gép New York-ba, ott 2 óránk van átszállni a bostoni járatra. (ez egyébként kevééééés idő, mindenki lesz szíves szurkolni, hogy ne kelljen a JFK (jóesetben)szépen felmosott padlóján töltenünk az éjszakát.)
  • Ha minden jól megy, Bostonba az ottani idő szerint 21:15-kor érkezünk meg, ez itthon már bőven hajnal, szóval valószínűleg jobban fogunk hasonlítani a felmosórongyokra -amikkel (jóesteben) a JFK padlóját takarítják -, mint a vidám, kedves magyar diákokra, akiket a "smiling people in ASSIST T-shirts" fog várni az erporton.
  • Utána ALSZUNK. sokat. haha, persze. KEVESET.
  • 4 napot Bostonban lesz mind a 133 ösztöndíjas és ASSIST tag, mindenféle workshop-ok lesznek, kirándulunk a városban (lesznek majd kééépek), +műsor. (juhú...magyar fejdíszben...ÉN!...és táncolok is!!! Bizony! ;) :D)
  • 20-án utazok a host családomhoz Philadelphiába, és velük leszek a sulikezdésig. Eddig annyit tudok a programról, hogy a legidősebb host bátyámat elvisszük Washingtonba egyetemre (Georgetown), és ott leszünk 3 napot. Többet még nemnagyon, a családról és a programokról még TUTI fogok írni később részletesebben.

Most be kell fejeznem, mert nagyon késő van, és még persze hogy rengeteg dolgot kell megcsinálni.

Tényleg legyetek jóóóók (na azért ne annyira...), vigyázzatok magatokra, keep in touch meg mindenféle.
Pussssz!!!!

No comments: