Wednesday, August 20, 2008

szupeeeeer!!!! de komolyan!!!!


sziasztok!
juj uramatyam rengeteget kell meselnem, mert most egy hetig lehhhetetlen volt gephez jutni.
de mostmar ittvagyok a homestay csaladomnal (eellllkepeszto aranyosak!!!! mar most part of the family vagyok!!!), szoval innen most gyorsan behozom, hogy mi tortent eddig, mert rengeteg minden!!! ja es keoeket majd csak kesobb tudok feltolteni (mar vannak a JFK-s csovezesrol, bostonrol, a sulirol ahol voltunk, ja es a musorokrol amik szinten kirralyak voltak!)
Tehat:

Az UTAZAS
hahahahahaha hat igen, visszaolvasva eleg poen amitirtam, mivel marhara de nem az tortent :D lenyeg az hogy minden osszejott, ami ossze tudott jonni :D
Kezdjuk ott, h Bp'n mar 3 orat kesett a gep, ezzel automatikusan kestuk ugyebar az elore lefoglalt bostoni csatlakozast. ok, ez meg nem olyan baj, ujra lehet foglalni. Viszont amikor megerkeztunk NYC-ba, mar csak egy bostoni jarat indult, es azt fizikai keptelenseg volt, hogy elerjuk, szoval alapjaban veve azt is lekestuk. aztan valamilyen csoda folytan elerte a repteri ugynokoket az ASSIST es attetek minket egy Connecticut/i gepre, ami amugy 40 percen belul indult kb, szoval nemtudom...:D lenyeg, hogy azt is lekestuk (mentsegunkre legyen mondva, hogy MINDENT megprobaltunk, este 11-kor, kb 1000 ora ebrenlet utan atszaguldoztunk az egesz terminalon, es nem viccelek, h 10mp-vel kestuk le a szerencsetlen gepet...>S)
utana kb remenytelen volt a helyzet, de inteztunk magunknak egy hajnali 1-es standby-t bostonba. utana csoveztunk a repteren, ami nem volt vicces!!! hideg volt, uncsi, almos, felelmetes.
Kb fel oraval a standby jaratunk elott felhivtak az ASSIST-tol, hogy NE szalljunk fel semmire, kultenek ertunk egy limot. waaaaaaaa es kuldtek is!!! tok nagy volt es naggggyon kiraly.
hatranya persze, hogy 2 orat kellett ra varni pluszban, ja es a csomagjaink fele pedig sikeresen elerte a connecticut-i gepet. :D:D:D (na ez ott nem volt olyan vicces...de azt nyugodtan kijelenthetem, hogy a nap vegere annnyira tapasztaltak lettunk, hogy minket mar senki nem ver meg repteri ugyintezesben. ANGOLUL! bezony!)
Vegul reggel 5-re erkeztunk egy 4 ablak hoszu ford limoban, ami bebiztositotta nekunk a 4 napos hirnevet az orientacion. :D

Ja azt kifelejtettem, hogy a repcsin a pizza GUMIIZU volt! es dobozos ivovizet kaptunk... :S

ORIENTACIO
tok jo volt! elso nap mindenfele jatekok voltak, amiket most ugysem tudnek elethuen leirni, masodik nap egesz napos kirandulas BOSTONba, ami kirrrraly varos!!!! vegigmentunk a Freedom Trail-en, utana Quincy Market, utana hajokaztunk a Charles I-en, lattuk a Boston College, az MIT, es a HARVARD campusait (waaaa), utana rendes turista leven tamogattuk az amerikai gazdasagot. (boston es harvard university polokat vasarolgattunk, ja es RED SOX sapkat! :D)
uccso nap mindenfele orak voltak, ilyesmik, h stress management, time management, independent schools, stbstbstb. JA igen, es este entertainment night volt, ami ujfent szuppi, mivel 14 orszagbol mindenki eloadott valami vicceset, vagy hipertehetsegeset, vagy hasonlot. (remenyeim szerint errol lesznek videok feltoltve par nap mulva)

Ma reggel pedig mindenki ment amerre latott, en egy litvan sraccal jottem Philadelphiaba (komoly, egy akkora gepen,mint kb a kocsink kinyujtva, es 8an ultunk rajta :D), es ott talalkoztam Carmellel (host mum) es Katievel (host sister).

Homestay Family
Neeem, roluk tuti nem tudok mindent leirni ide! NAgyon aranyosak, a repter utan elmentunk ebedelni (megbizonyosodtam, h igenis VAN jo kaja amerikaban), utana talalkoztunk az ossszes unokatesoval es mindenkivel (vmi csaladi tali volt) es varost neztunk (eloszor) szoooval voltunk pl ott ahol alairtak a fuggetlensegi nyilatkozatot. utana mivel mar mindenkinek lesult a seggerol a gatya hazajottunk (nagggyon durva hazuk van aaaaaa, berakod a falba az ipodot es szol a zene :D) es medencekosaraztunk wooow! bizonyitek, h eszmeletlen jol erzem magam: rengeteget dobtam csontnelkul! bezony!
es tok joban lettem az unokatesokkal is, es a host tesoimmal is, komolyan annyira jofejek!
es meg este barbecue-ztunk (na most nemtom h ezt igy kell-e irni, de beszelni legalabb mar eleg tisztessegesen tudok :) Megdicsert a Chris (unokateso) Kevin (hostteso) es meg a szomszedfiu is :D) eeees ujfent megbizonyosodtam h jo az amerikai kaja! :D
sot meg majvacukrot is sutottunk, es igazibol, mert azt uuuugy kell (nem ugy ahogy mi csinaltuk oszkir-en), hogy megsutod a cukrot es berakod egy csokival ket keksz koze. a csoki raolvad a keksz osszeragad es eleg tisztesseges desszert jon ki belole . :) kettot meg is lehet enni belole, tobbet azert mar csak a nagyon elvetemulteknek ajanlok, de ketto igenis FINOM!

Na most megyek, mert epp most esett be a repterrol egy nem vart valaki, es koszonok neki, utana alszom, mert holnap megyunk a nagymama tengerparti hazikojaba, es idoben kelunk.
majd irok, ha tudok, de mivel holnap utan megyunk Washingtonba, lehet, hogy csak akkor tudok gephez jutni huzamosabb idore ha visszajottunk. (addig meg le kell valahogy operalnom a kepeket a gepemrol)

Pusssz MINDENKI!

1 comment:

Hadusovzky Petra said...

Hát hallod...szép kis utazásod volt Neked. de az h limóval utazhattál.biztos vitt minden pálmát. a műsorra kivi vagyok nagyon, nah meg a képekre. itthon mindenkinek hiányzol. várom h írj vmit. itt nem történt semmi se..Didi 17 lett, Ágo meg 19 (bár godnolom tudod:P)

oh, és állítsd be,azt h bárki írhasson neked commentet, ne csak regisztrált emberke

pussz