Thursday, October 16, 2008

Fall Musical

Elore is elnezest, de mar megint 100 meter magasbol jelentkezem.

EZ EGYSZERUEN HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
URISTEN, NEMTUDOK NORMALIS BEJEGYZEST IRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
Najo, akkor ismet kezdjuk elorol:
"Orommel udvozlok mindenkit, megint van idom irni a blogba. Ezuttal az oszi musical-t valasztottam temaul, remelem elvezni fogjatok az olvasast." WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
nemmegy.

ok. lenyugodtam.
----------------------------------------------------------------------
Ez tenyleg elkepeszto volt. Hihetetlen. Es sajnos erzem, hogy ez az elmeny azon sokak egyike, amit lehetetlen visszaadni irasban. Ok, most aradozok 1-2 sort, de semmi ertelmes nem fog kijonni belole. Ez KIHAGYHATATLAN!





Azok kedveert akiknek meg nem esett le a "fall musical" az tenyleg az az esemeny amit mindenki nagyon jol ismer az amcsi filmekbol. Come oooon, ne hozzatok ram szegyent, ha mast nem akkor a HighSchoolMusical-t mindenki ismeri. Meg Anya is. Sot foleg O. :D
Es habar L'ville-nek koze sincs a tipikus amcsi kozepiskolakhoz, barmily meglepo itt is van fall musical. :) Annyi minden van, ez miert ne lenne. :P

Es uramatyamuramatyamuramatyamuramatyam egyszeruen nem tudom leirni milyen jo volt! !!Egyaltalan nem tulzok ha azt mondom, hogy BARMELYIK szinhazban megallna a helyet! Az egesz magyarcsokikeszletembe fogadom -sot barmibe az egesz vilagon, akarmibe -, hogy megtoltene akar Vigszinhazat akar a Nemzetit, barmelyiket es NEM_IS_EGYSZER.

All right, let me put it this way (Wilhelm duma, mindig ezt mondja, mi meg mindig rohogunk hogy mar megint ezt mondta, mind1):
  • A szineszek PROFIK, es mellesleg a csoporttarsaid/barataid
  • Olyan szinten tudnak enekelni, hogy leesel a szekrol. Annnnnnyira gyonyoruen. Es ez most komolyan nem tulzas.
  • A diszlet...pf...MINDEN amit el tudtok kepzelni! FENYEK, MOZGO SZINPAD, ZENEKAR A SZINPAD ELOTT, TOKKKKELETES JELMEZEK
Teljesen profi az egesz. De komolyan, megmondtam, hogy ebben az iskolaban szinte mindenki valamilyen formaban zseni. SOHA nem gondolnad ezekrol a gyerekekrol, hogy ennyire tehetseges szineszek, zeneszek, festok, sportolok, sorolhatnam. Es annnnyira furcsa, hogy "saucy Preston irodalom orarol" este profi szinesz lesz, vagy "az az aranyos lany akinek az a kiraly kek ruhaja van" olyan szinten enekel el egy dalt, hogy nem tudod mit mondj. Es ez nem csak a szineszekre vonatkozik. AKARKIRE. Soha nem tudhatod, hogy az illeto aki szembe jon veled mit tartogat szamodra, milyen meglepetest. Es ez nem csak erre az iskolara vonatkozik, csak itt annyira szembetuno. Es nem gondoltam volna, hogy habar csak egy "szimpla" musicalrol akartam irni arra jutottam, hogy megosztok veletek egy ujabb tanulsagot a nepszeru "latszat neha csal" szolasrol.
Nem mondanam, hogy a latszat NEHA csal, csak szimplan SOHA nem mond eleget. Ezt tartsatok eszben. - es igy talan egyszer kikerul a szotarbol a bejegyzes: eloitelet -


PS.: Azthiszem felvettek videora a musicalt, nagggggyon nagyon remelem, hogy majd meg lehet szerezni valamilyen formaban. Muszaj megneznetek. :)

3 comments:

Erika Antal said...

Na Csibém! Akkor let's go ne feledkezz meg róla és szerezd meg, hadd lássuk mi is. btw a nóta nem megnyitható, in this country :(, de majd rákeresünk és megoldjuk.

pusz
Anya

Unknown said...

Szia!

Kiscit más: én nem figyeltem a nászút miatt, vagy tényleg nem derült ki, mi van azzal a házaspárral, akik elvitek kajálni, mondván, hogy az anonim támogatót barátja?

Vagy erről nem is volt szó a blogban, csak anyádtól tudom? Kezdek néha elvesznia rengeteg blog között...

Mindegy, írd meg, milyen volt a támogató-pótló kripta szökevény...
M.

Anonymous said...

huh, én azt nagyon szeretném láni :D:D:D