Friday, November 7, 2008

HILL week >>> Friday

!!!!SCHOOL PRIDE DAY!!!!

Aaaaa wow, ma volt az egyik legjobb Hill nap!
  • Megneztuk a Hill videot (remelem felrakjak utube-ra), ami tulkepp arra valo, hogy tovabb novelje a feszultseget a holnapi nappal kapcsolatban, plusz halalra rohogje magat mindenki. Iden a legjobb az volt a videoban, hogy par srac elment a Hill suliba egy turara (itt is ezrevel vannak suliturak...potencialis L'ville stud jelolteknek (aka erdeklodok) ), es ossze-vissza szivattak a tour guide-ot :D Pl valaki beoltozott csovesnek, es arrol panaszkodott hogy miert kellett ebbe a nyomurult iskolaba jarnia, plusz eljatszottak hogy ket gyerek halalra veri a masikat, es hasonlok. Lenyeg, hogy jol beegessek a sulit. Nagyon poen volt. :D
  • Este KILL HILL tabortuz es kocsi volt. Magyarazom: Tabortuz annyit tesz, hogy egy hattttalmas pile kill hill felirattal es ertelemszeruen felgyujtottuk. A kocsi pedig....ooo...na az a scary part. Auto kill hill felirattal es szetvertek ket baseball utovel...Ok, errol muszaj kepeket feltoltenem... :D
  • Plusz felvonult minden csapatunk aki holnap jatszani fog es mindenfele idetlensegeket csinaltak. Pl valami cheerleader feleseget tancoltak, kiabaltak, de a legjobb akkor is a fiu vizilabdacsapat sztriptiz volt... ;) :P

Komolyan bocsi mindenkitol, hogy mostanaban nem valami eloquent iromanyokkal allok elo, de eleg busy ez a het, es megigertem hogy irok a Hill week-rol, szoval sajna be kell ernetek ilyen kis szerencsetlen, szivetlen-lelketlen bejegyzesekkel... De ha majd lesz idom (mondjuk mikor hazamentem) akkor majd elmeselem visitozva is ezt az egeszet, mert mashogy nem nagyon lehet. De irasban total nem jon at. (foleg ilyen benaban nem)

"What? Girls at Lawrenceville...? What next, men at Hill?"
(t-shirt from the year after the school became coed)

Tomorrow...
KILL HILL...!!!
GO_BIG_RED!!!!


12 comments:

Anonymous said...

kicsit erőszakosan adjátok ezt elő. Ennek ez a lényege,hogy ennyire utáljátok a Hill-t, vagy csak ez lett belőle? ha utóbbi, tanárokat nem zavarja? Bocsi, h kicsit ellenszenvesen adom elő..tudom itthon is van ilyen, h fúj ilyen vagy olyan sulis..de azért nem ennyire durván..

Anonymous said...

tényleg..van olyan video fönt youtube.on, amin te is rajta vagy?

eniko said...

Ok. Ezt hivjak 'school pride'-nak. Es elfogadom hogy ezt nehez megerteni, ugyanis a magyar-angol szotarbol hianyzik ez a kifejezes...(a forditogepbe sem probald meg beirni, ERROR message lesz a vege)
1. Ez egy tobb mint 100 eves tradicio.
2. A KillHill BUZDITAS! Es nem utalat.
3. NEM nezzuk le azt az iskolat, nehany otthoni kulturaval ellentetben.
4. A tanarok IS BUZDITANAK, es egy hetig ok is 'utaljak' a Hill-t. Amugy mint mondtam is ez inkabb L'ville imadat.
5. Ja, es nembaj ha ez nem tetszik, de egy tanart ideznek: "Igen, ugy szoktam tanitani a gyerekeknek, hogy ugyebar vannak az allatok , aztan lefele haladva: novenyek, gombak, bakteriumok..........................-nagy lepes lefele, illusztralva- es Hill students."
6. ...mert tanarok, diakok, takaritok, mokusok egyforman SZERETIK az iskolat,BUSZKEK ra es SZURKOLNAK neki.
7. Ezt osszefoglalo neven "school SPIRIT"-nek is lehet nevezni, ami az olvasokra gyakorolt potencialisan osszezavaro hatasa miatt ugyszinten nem kerult be a magyar-angol szotarba.

Ja, haha termeszetesen van video youtube-on amin en is rajta vagyok (uh...es enekelek...ciki)

http://www.youtube.com/watch?v=mfydcqAI2MI&feature=related

Anonymous said...

öhm..ez a szépség és szörnyeteg kezdő dala..a mese..
szerintem rosszat linkeltél be..de jó tudni, h te is szereted:P:P

eniko said...

Je, tenyleg? Akkor orulok, hogy mukodik a link. ;)
(ezuttal vedd a celzast :) )

Anonymous said...

....nem ééééér .... :D:D:D
olyan jó lett volna egy jöt nevetni..persze nem rajtad..
kis izé..

eniko said...

:D en azert jot nevettem.

Anonymous said...

Nagyn szépek vagytok. De h-h fekete a ruhád? nem te nem akartál anno még feketét venni? bár lehet h az nem te voltál..
amúgy kb a hétvégére nekem is lesznek bálos képeim:) Mert (nem tudom említetteme már) de csütörtökön megyek SZiszivel az elte gólyabáljára:) A Gellért fürdő aulájában lesz, és úúúh, gyönyörű a ruhám:D:D

UI: aranyosak vagytok ketten:)
UI:2: jó volt a hajad:)

Erika Antal said...

Lányok! Senki ne meséli a Csurinak, hogy gólyahét van a suliban? Ne felejetsetek el beszámolni a tesója fellépéseiről!!! :)))))

eniko said...

Aztarohadt teeeenyleg!!!! Meseljetek mar hogy szivatjatok a draga Ocsikemet! (Ne kimeljetek! Dupla adagot neki!!!!!!!)

Erika Antal said...

Akad, aki még elítéli a Bendit, amiért némi megkönnyebülést érez, hogy a nővére egy kontinensnyi távolságban van? :))))

Anonymous said...

a gólyahétről eddig azért nem írtam, emrt még nem volt semmi. Tegnap kezdődött el..és...hát nem Bendiék hibája, de lártszik h az embereket egyre jobban érdekli a SEMMI!!
a legfurcsább az, h ági néni osztálya a szervező osztály..
nos, a keddi napon csak az első órában volt bármi is nuku beöltözéssel. a feladatok ósdiak, talán a kis török nézett ki jól, mikor magassarkúban futott végig.
amúgy kötélhúzó verseny volt (3X!)
tojásdobálás..(nem fejre csak kézbe..)
és vízzel teli lufi firkálása, egy olyan filctollal ami nem fogott. jha és az ofőknek levelet kelett írniuk már az elejétől..anikó néninek németül, misi bának angolul...
és egy olyan csajszi konferált aki nálam!!!! is rosszabb. ráadásul 2ó10 percet kellett várni arra h egy feladat elkezdődhessen..
ma meg..hát a csajok fiúk voltak, a fiúk meg a lányok, és itt az utóbbiak voltak a vizzeces, mert az összes lány lógós gatyájú fehérsapis rappernek öltözött, ami igen egyennek tűnhetett (nekem legalábbis)
az első feladt vmi kincskeresés volt (nem tudom épp tesiztünk a honvédban) a második szünetben pedig kockacukorból építettek kis tornyocskát. Az eddigi szerencsétlenkedések után is (ismétlem, nem a 9.esek hibája..bár őket nem érdeklik ez annyira mint anno minket..sajnos)

szóval..kíváncsi vagyok mi lesz pénteken..azt tudom h a b-sek előadják a thrillert is (fenébe..) mindegy..
jha..és a videós feladat idén is aktuális (dejó h anno kitaláltam)
a cím: a rejtélyes idegen.. ami önmagában hihetetlenül szuper, csak az a baj, h végig Tomi bá szerepel benne, barbiék meg csak ülnek a valagukon..najó, Bendi kimegy az elégtelen dolgozatáért..

nem szólom le őket, csak olyan rossz, hogy az emberek már a saját boldogságukért nem tudnak tenni..itt van egy hét, mikor örjönghetnénk, mert ez most csak róluk szól..de mikor a táncot próbálják, akkor is mintha kötelező lenne.
persze érdemes lenne meghallgatni Bendit is, mert biztos más a véleménye, és azért élvezi a hetet..
de Ági néniéktől többet vártam volna..főleg mert ő nem olyan konzervatív, és nem cenzúráz mindent

(de a fiúk ma hihetetlenül csinosak voltak a női rucikban :))