Wednesday, November 12, 2008

Varsity BB :)


Yesssss! I've made the team!!!!

3 nap halalkozeli elmeny utan kiderult, hogy jatszhatok a varsity csapatban, ami plusz 3 HONAP halalkozeli elmenyt jelent. :D Uramatyam, eletem elso komoly sportcommitment-je ez az egesz. Ugyanis:
  • Az edzo ugy dontott, hogy 12 ember helyett, csak 10et vesz fel a csapatba.
  • Ez azt jelenti, hogy ha kihagysz egy edzest maris az egesz csapat sziv, mert nem tudnak rendesen gyakorloni.
  • Ami az edzeseket illeti heti 6szor 2 ora, plusz a hetedik napon meccs. (mondom nem vicceltem amikor azt irtam h a varsity eleg komoly szabadido felaldozast jelent)
  • Ezen kivul: follllyamatosan fejlodni kell, mert azzal, hogy fel vagy veve a csapatba egyaltalan nincs vege a hajtasnak. Hogy kicsit cliche-t is alkalmazzak, "meg csak most kezdodik" (de igy igaz)
  • Amugy pedig bozonyitani akarsz, es nem akarod let down a tobbieket, szoval igenis tok kemenyen kell edzeni... Uristen. :D
Amugy az egesz tok nagy fun, mert a coach marhara tudja mi hogy van, pl 1 nap alatt allitom szazalekokat javitott a dobasomon! Komolyan mondom, csak mutatott egy gyakorlatot, ami utan sokkal nagyobb szazalekkal talasz be a kosarba. Eeeees mivel egesz osszel sulyokat emelgettem van erom 3masokat dobni!!! Akkora poen, es be is megy!!!!!!!!!! (persze kozel sem mindig, de legalabb nem olyan vakeger style mint regen)

Es Thanksgiving break elejen megyunk egy ket napos kosartornara Connecticut-ba, csapatosszeszoktatas vagy mi a tok; alllig varom!

Uh, nagyon durva lesz a winter term mar most latom... (juhu :D:D:D:D)

3 comments:

Erika Antal said...

Gratula Csibém! Több fáradság, de több élmény is... és a meccseken ott lesz egy rakat szurkoló...
Apa mellénye is igen-igen dagadozott.
pusza

Anonymous said...

Najo elérted...most irigykedem-.-
Nagyon nagy lehetöség ilyen szintü csapatban és edzéseken részt venni ugyhogy ügyes legyel(just a cliche ugyis tudom h az leszel) apropo lassan felmászhatnál skypera is;)

Anonymous said...

ebben egyetértek! mert szeretném elküldeni neked a képeket, hogy milyenek voltunk a bálon :)